C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horario : Abiertos de Lunes a Domingo de 13.00 a 17.00 h y de Miercoles a Sabado de 20.00 a 00.30 h

Restaurant Vermuts Rofes

Al Restaurant Vermuts Rofes, a Reus, oferim cuina mediterrània amb productes típics de la zona, frescos i naturals, seguint la filosofia Km0. Disposem d’una àmplia terrassa exterior per a gaudir dels agradables dies i vespre de primavera i estiu, així com sales especials per a banquets, celebracions, aniversaris o retrobaments, entre d’altres commemoracions. Veniu a gaudir de la nostra cuina i les nostres instal·lacions! No us en penedireu!

Història

A Vermuts Rofes elaborem vermut des del 1890. Marcel·lí Rofes Sancho en va ser l’impulsor, tot començant de zero en un petit local de Reus. L’any 1908 ens vam establir al mateix local on avui s’ubica el Restaurant Vermuts Rofes, un espai que, tot i el pas del temps, conserva tots els seus elements històrics i transmet encant i tradició.

Marcel·lí Rofes no ho va tenir fàcil per tirar endavant el celler, ja que va ser enviat com a soldat a la Guerra de Cuba. Per sort en va sortir sa i estalvi. La Guerra Civil, però, sí que va colpejar els nostres magatzems.

Tot i les dificultats, Vermuts Rofes va guanyar popularitat i renom durant el segle XX, no només a Catalunya, sinó a tota a Espanya i a l’estranger. Avui, l’antiga fàbrica s’ha convertit en un local ple d’història, encant i bona cuina que també ofereix excel·lents vins i, per descomptat, el millor vermut.

 

Espais

El Restaurant Vermuts Rofes està situat en un entorn incomparable, al centre de Reus, en un local amb més de 100 anys d’història. L’amplitud de l’espai permet celebrar-hi diferents efemèrides i tot tipus de celebracions familiars en distints ambients. Així, podeu triar entre la Sala Marcel·lí Rofes i la Sala Joan Rofes, la gran terrassa exterior (ideal pels capvespres de primavera i estiu), el menjador del restaurant i la Sala Gran. Tots ells evoquen la història i reviuen petits bocins de temps.

Vermuts Rofes

Carrer de Sant Vicenç, 21, 43201 Reus, Tarragona