C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Dissabte de 13.00 a 17.00 h i de 20.00 a 00.30 h Diumenge tancat

Els espais del Restaurant Vermuts Rofes

LA TERRASSA

La terrassa exterior és un espai únic que s’ubica on antigament hi havia la zona de taller on s’envellien els vins a “sol i serena”. En aquest mateix espai hi trobareu l’antiga caldera que s’encarregava de subministrar l’aigua calenta per a elaborar les infusions del vermut. La terrassa és accessible tant a l’hivern com a l’estiu, però és amb l’arribada del bon temps que cobra vida i un major protagonisme. L’espai té cabuda per a acollir entre 70 i 80 persones.

LES SALES ROFES

La Sala Joan Rofes i la Sala Marcel·lí Rofes són dos espais privats, ideals per a les celebracions més íntimes i familiars. Amb una capacitat per a acollir entre 20 i 25 persones, les dues sales les trobareu a la part de les antigues oficines. En aquests espais encara s’hi guarden petits records de la història de l’edifici, com objectes o documents administratius i comercials d’entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

EL BAR-RESTAURANT ROFES

El Bar-Restaurant Vermuts Rofes se situa on hi havia les antigues oficines de la fàbrica. L’espai permet acollir fins a un total de 40 persones que podran gaudir d’àpats més informals. L’estètica de la sala evoca temps passats, amb les taules i cadires de fusta, el terra amb rajoles hidràuliques, els llums dels sostre, la barra… Com si no hagués passat el temps.

(Disposem de WiFi)

EL CELLER

Antigament el Celler era la zona de recepció i elaboració dels productes derivats del vi, i també el punt de sortida. Avui en dia encara s’hi conserven quinze tines de fusta amb diferents capacitats que van dels 5.000 fins als 50.000 litres. Sens dubte es tracta d’un dels espais més carismàtics del local que permet celebrar-hi grans esdeveniments i els actes més especials, amb capacitat fins a 400 persones.

Vermuts Rofes

Carrer de Sant Vicenç, 21, 43201 Reus, Tarragona