RESTAURANT VERMUT ROFES

 

El Restaurant Vermuts Rofes és un entorn incomparable, ubicat al centre de Reus, amb més de 100 anys d’història.

La sala Marcel·lí Rofes, la sala Joan Rofes, la terrassa, el restaurant i la sala Gran encara reviuen petits bocins de temps.

Restaurant Vermuts Rofes a Reus

Restaurant Vermuts Rofes a Reus és un restaurant de cuina mediterrània, amb productes típics de la zona, frescos i naturals de Km 0, disposem d’una àmplia terrassa a l’exterior per les agradables dies de primavera i estiu, sales per a banquets, celebracions, aniversaris, retrobaments, aniversaris etc. Vingui a gaudir de les nostres instal·lacions ! No es penedirà !

 

TERRASSA

La Terrassa és un espai únic que s’ubica on antigament hi havia la zona de taller on s’envellien els vins a “sol i serena”. En aquest mateix espai hi trobem l’antiga caldera que s’encarregava de subministrar l’aigua calenta per elaborar les infusions del vermut. És accessible tant a l’hivern com a l’estiu, però és amb l’arribada del bon temps que la Terrassa cobra vida i protagonisme. Hi tenen cabuda entre 70 i 80 persones.

SALES ROFES

La Sala Joan Rofes i la Sala Marcel·lí Rofes són dues sales privades per a celebracions més íntimes i familiars.
Amb una capacitat de 20 a 25 persones, s’ubiquen a la part de les antigues oficines.
Encara guarden petits records de la història de l’edifici, així com documents administratius i comercials de finals del s. XIX i principis del s. XX.

BAR RESTAURANT ROFES

El Bar-Restaurant se situa on hi havia les antigues oficines de la fàbrica de vermuts Rofes. L’espai acull fins a un total de 40 persones on podran gaudir d’àpats més informals.

(Disposem de wi-fi)

EL CELLER

Antigament El Celler era la zona de recepció i elaboració dels productes dels vins i també era el punt de sortida.
Avui en dia, hi ha 15 tines de fusta que van dels 5.000 fins als 50.000 litres.
És un dels espais més carismàtics que acull les grans celebracions i els actes més especials de fins a 400 persones.