C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Dissabte de 13.00 a 17.00 h i de 20.00 a 00.30 h Diumenge tancat

Vermut Experience

El nostre restaurant ofereix la possibilitat de celebrar un esdeveniment gastronòmic únic i diferent per a un grup mínim de persones. Nosaltres en diem la Vermut Experience, una iniciativa pròpia que vol compaginar la bona taula amb l’experiència de degustar i aprendre sobre la història i qualitat del vermut que fem a casa nostra des del segle XIX.

La Vermut Experience comença amb una explicació sobre el món del vermut, el seu origen i les seves qualitats, seguida d’un tast per a acabar amb un sopar de traca i mocador per al grup. Per la Vermut Experience seleccionem la millor ambientació del nostre local, ja sigui a la gran sala, al costat de les grans botes que guarda el restaurant, o en qualsevol dels altres espais.

La Vermut Experience permet un sopar diferent, relaxat, especial, entre amics, familiars, o per a empreses, amb un menú dissenyat per a l’ocasió, i en un ambient espectacular.