C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Diumenge de 13.00 a 17.00 h i de Dimecres a Dissabte de 20.00 a 00.30 h

El Restaurant Vermuts Rofes de Reus ha acollit aquest dimecres al migdia la presentació d’una nova proposta gastronòmica, la qual ha anat de la mà del xef Jose Miguel Lozano, que s’ha incorporat recentment a l’equip decuina.

Durant la trobada, Lozano ha descrit la nova selecció culinària com a una proposta “innovadora”.“Es tracta de cuina mediterrània amb pinzellades d’autor, una fusió entretradició i modernitat. Emprem tècniques de procedència asiàtica, per exemple,però sense perdre l’essència que caracteritza el restaurant”, ha dit el cuiner.Ha destacat també la presència del vermut en múltiples opcions i textures. L’escumade vermut Rofes amb anxova i olives amb cruixent de moniato i patates xips n’ésun exemple.

Val adir, que la intenció d’aquest canvi és, segons ha dit la seva el director delRestaurant Vermuts Rofes, Salvador Rofes, “modernitzar una mica l’oferta”. I ésque tot i estar consolidats a la ciutat, volen continuar sorprenent tota menade públics. “Tenim actiu el restaurant fa ja nou anys i escaig i volem seguirevolucionant. A més, és el primer cop que presentem un dels nostres cuiners icreiem que és important fer visible la gent que hi és al darrere elaborant elsplats”, ha dit Rofes.

Uns altres atractius del restaurant són els diferents espais que hi ha, un tret que ajuda a diversificar el públic assistent. Durant la trobada també s’ha esmentat la bona acollida que ha tingut el licor de crema de vermut, el qual va estrenar recentment el seu nou recipient de vidre i és present a diverses botigues de la capital del Baix Camp.