C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Diumenge de 13.00 a 17.00 h i de Dimecres a Dissabte de 20.00 a 00.30 h

Artícle complet publicat en ReusDiari.cat : punxi “aquí”

Aquests mesos de calor intensa i més hores de temps lliure per a gaudir de l’oci, la família i les bones estones amb les amistats són el moment ideal per gaudir, quan cau la tarda i l’ambient comença a refrescar una mica, d’una bona terrassa a l’aire lliure on poder descobrir i degustar els plats més exquisits o fer tranquilament un aperitiu o prendre alguna cosa. No només la costa i les platges compten amb espais privilegiats per a gaudir de les vacances o d’una estona de desconnexió i relax després de la jornada laboral; també a Reus trobareu un espai on deixar-se seduir pels vespres d’estiu, al bell mig de la ciutat i en un entorn que traspua tradició i modernitat, elegancia i molt bon tracte.

Bona part de l’encant del Restaurant Vermuts Rofes rau en el fet que l’edifici i l’ambientació configuren un reconeixement i a la vegada un homenatge a la tradició familiar i a la trajèctòria d’una de les fàbriques més importants en la fabricació i el comerç del vermut. La terrassa del Restaurant manté el mateix esperit amb una decoració moderna però acurada i detallista que inclou elements originals de l’època i una caldera original que antigament subministrava aigua calenta per elaborar les infusions del vermut.

A banda d’aquest entorn, ja per si captivador i molt suggerent, destaca també l’àmplia oferta gastronòmica de Restaurant Vermuts Rofes, ja sigui en forma de tapes i tastets per descobrir nous sabors i textures a qualsevol hora del dia, com en la carta amb plats innovadors i d’autor però sempre amb productes de proximitat i típics de la dieta mediterrània. Sense oblidar la selecta carta de vins i caves de la terra i amb segell de qualitat.