C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Diumenge de 13.00 a 17.00 h i de Dimecres a Dissabte de 20.00 a 00.30 h

Vermuts Rofes, sopars de Nadal en un lloc emblemàtic

S’apropa el mes de desembre i arriben els típics sopars de Nadal, ja sigui amb els companys d’empresa, amb la família o amb els amics. Per gaudir d’aquest esdeveniment anual és important escollir molt bé el lloc i el menjar.

A Reus, el millor indret que trobareu és Vermuts Rofes, ubicat al carrer Sant Vicenç, una antiga fàbrica de vermut que va néixer el 1890 i que actualment s’ha convertit en un local ple d’història i bona cuina. Un lloc emblemàtic que assegura l’èxit.

Vermuts Rofes és l’espai idoni per aquest tipus de celebracions per moltes raons. La primera d’elles és la gran versatilitat en espais: hi ha capacitat per acollir grans grups amb el seu històric celler.  O si preferiu més intimitat, també teniu a la vostra disposició dues sales privades, cuidades fins a l’últim detall, amb capacitat per a 30 persones; i si el vostre grup no és tan nombrós, també podeu escollir la zona restaurant.

A més dels espais, la cuina de Vermuts Rofes es caracteritza per la seva originalitat i productes d’alta qualitat i típics de l’època, tot regat amb una bona carta de vins. Els menús per a sopar d’empresa o de Nadal són amb preus tancats, i amb diverses possibilitats. No ho deixeu pel últim moment!