C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Diumenge de 13.00 a 17.00 h i de Dimecres a Dissabte de 20.00 a 00.30 h

Vermut Experience, una proposta gastronòmica personalitzada

El restaurant Vermuts Rofes ofereix la possibilitat de celebrar un esdeveniment gastronòmic únic i diferent per a un grup mínim de persones. És la denominada Vermut Experience, una iniciativa pròpia que vol compaginar la bona taula amb l’experiència de degustar i aprendre sobre la història i qualitat del vermut que es fa a Vermuts Rofes des del segle XIX.
La Vermut Experience comença amb una explicació sobre el món del vermut, el seu origen i les seves qualitats, seguida d’un tast per a acabar amb un sopar de traca i mocador per al grup. Per la Vermut Experience selecciona la millor ambientació del local, ja sigui a la gran sala, al costat de les grans botes que guarda el restaurant, o en qualsevol dels altres espais.
Després d’uns mesos de la creació de la Vermut Experience, la proposta compta ja amb molts usuaris, que reserven els seus sopars sota aquesta fórmula original.
La Vermut Experience permet un sopar diferent, relaxat, especial, entre amics, familiars, o per a empreses, amb un menú dissenyat per a l’ocasió, i en un ambient espectacular.