C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Dissabte de 13.00 a 17.00 h i de 20.00 a 00.30 h Diumenge tancat

Un espai únic per celebrar el sopar de Nadal en grup

Amb el mes de desembre arriben també els típics sopars de Nadal, ja sigui amb els companys d’empresa, amb la família o amb els amics. Per gaudir d’aquest esdeveniment anual és important escollir molt bé el lloc i el menjar, així ens assegurem que serà una vetllada agradable. A Reus, el millor indret que trobareu és Vermut Rofes, ubicat al carrer Sant Vicenç, una antiga fàbrica de vermut que va néixer el 1890 i que actualment s’ha convertit en un local ple d’història i bona cuina. Durant la temporada passada van servir més de 2.500 menús de Nadal i enguany les perspectives són molt bones i esperen augmentar la xifra.

Vermut Rofes és l’espai idoni per aquest tipus de celebracions per moltes raons. La primera d’elles és la gran versatilitat en espais: hi ha capacitat per acollir grans grups amb el seu històric celler, la Nau d’en Rofes, un espai inigualable i ple d’encant que té capacitat per a 350 persones, i que configura a la vegada un homenatge a la tradició familiar i a la trajectòria d’aquesta important fàbrica de vermut. Si preferiu més intimitat també teniu a la vostra disposició dues sales privades, cuidades fins a l’últim detall, amb capacitat per a 30 persones; i si el vostre grup no és tan nombrós també podeu escollir la zona restaurant. A més dels espais, la cuina de Vermut Rofes es caracteritza per la seva originalitat i productes d’alta qualitat i típics de l’època, tot regat amb una bona carta de vins. Els menús per a sopar d’empresa o de Nadal són tancats i oscil·len entre els 25 i 35 euros, amb tot inclòs. Estan compostos per un aperitiu d’entrada, un primer i un segon a escollir entre varies opcions, postre, beguda i cafè. Per informar-vos més sobre els menús especials de Nadal i per a sopars d’empresa podeu trucar directament a Vermut Rofes al 977 34 45 84.

A Vermut Rofes teniu a la vostra disposició diverses sales amb varies capacitats.

A més dels sopars d’empresa, també podeu celebrar amb Vermut Rofes les festes, ja que tenen preparats diversos menús per a l’ocasió, com per exemple pel dinar de Sant Esteve. I si voleu passar una nit de Cap d’Any diferent, a Vermut Rofes també hi trobareu una opció d’alta qualitat amb un sopar excel·lent que després anirà acompanyat de revetlla a l’imponent sala de l’antic celler. I per tancar les festes, el darrer dinar i més màgic de tots, el de Reis, també el podreu gaudir a Vermut Rofes amb el seu menú especial. No us ho penseu més i no perdeu l’oportunitat de gaudir de la singularitat d’aquest espai ple d’història i encant, amb una cuina d’alt nivell.

Ver el article en ReusDiari