C/. Sant Vicenç 21-23, Reus - 977 34 45 84 - Horari : . Oberts de Dilluns a Diumenge de 13.00 a 17.00 h i de Dimecres a Dissabte de 20.00 a 00.30 h

‘Vins amb joies’ es tracta d’un acte que marida vins i complements elaborats per la joieria JUDjoies, amb seu a Reus. L’esdeveniment es durà a terme el proper dissabte 11 de maig a la sala gran del Restaurant Vermuts Rofes de Reus, amb una sessió de matí (12-15h) i de tarda (18-21h). Hi participaran nou cellers de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya als quals hi anirà associada una col·lecció de joies exclusiva, a càrrec de la joieria reusenca. Hi haurà tastos amb opció de compra de vins, música ambient i sortejos on poder adquirir els complements, entre altres sorpreses.

Durant la roda de premsa de presentació de l’acte.

La responsable de la joieria JUDjoies, Judit Via, ha manifestat que “cadascuna de les col·leccions de joies estan lligades a un celler i elaborades especialment per a aquest, res ha estat escollit a l’atzar. Tot l’equip de JUDjoies està també molt content perquè, fins ara, la iniciativa ha tingut molt bona rebuda i hem venut més de 300 tiquets fins al moment”. “La nostra voluntat és que aquest projecte tingui continuïtat al llarg dels anys”, ha afegit la joiera Judit Via. 

Un ‘aparador’ per als cellers 

La també gemmòloga ha destacat que l’acte d’aquest cap de setmana esdevindrà tot un “aparador” per als cellers participants, ja que “a banda de presentar el vi que va associat a la joia, també duran tota la seva gamma de vins. Així doncs, les possibilitats de degustació seran molt àmplies”, ha assegurat la joiera i gemmòloga, Judit Via.

Les joies estan associades amb cadascun dels cellers participants.

Els tiquets per poder entrar a l’acte es podran adquirir a JUDjoies (c/Ample, 39) i al Restaurant Vermuts Rofes (C/Sant Vicenç 21-23) i tenen un cost de 12€ (1 copa de l’acte, 3 tastos i participació al sorteig de 10 joies amb l’ampolla corresponent). Un cop dins, es podran adquirir més tiquets per 5€, on s’inclouen dos tastos més i una altra participació al sorteig.

Col·laboren els següents cellers: el Celler Carles Andreu (DO Conca de Barberà i DO Cava), amb Cava Carles Andreu; el Restaurant Vermuts Rofes, amb Vermut de Reus; Meritxell i Xavi Pallejà (DOQ Priorat) amb Nita i Buxus; Vinícola del Priorat (DOQ Priorat) amb Ònix; Celler Sabaté i Mur (DOQ Priorat) amb Dos Borratxos; Bodega Padró i Família (DO Tarragona) amb Ipsis; L’Olivera (DO Costers del Segre); Celler Sangenís i Vaqué (DOQ Priorat) amb Lo Coster Blanc; i Mas de l’Abundància (DO Montsant) amb Abundància.